11 sept 2013, 20:37  

Когато ти е трудно 

  Poesía » Otra
1916 1 3

КОГАТО ТИ Е ТРУДНО

Когато ти е трудно, се поспри,
огледай се с усмивка в полумрака.
Спомни си бързо своите мечти
и смело пак тръгни. Не чакай!

Когато ти е трудно, поплачи!
Сълзите ще измият сивотата.
А после смело пак напред тръгни,
почакай - ще те хвана за ръката.

Когато ти е трудно, полети!
Над облаците има път за тебе.
И този път не свършва призори,
той води до едно безгрижно време.

Когато ти е трудно, дай ми знак!
А аз ще ти изпратя чудесата.
Дори на някой да не си му драг,
усмивка мятай. Давай за отплата.

Десислава Церовска 
/Звезда Христова/

от "Някъде отвътре" 

© Десислава Церовска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??