9 nov 2005, 20:50

Когато - тогава 

  Poesía
742 0 1

К О Г А Т О......Т О Г А В А

Когато дланите ти ме докосват,
искри от обич вихрят се край мен!
Със ласките и топлината своя
превръщаш в летен, всеки зимен ден!

Когато погледът ти срещне моя,
забравям грижи, мъка и тъга...
Вселената край нас танцува лудо
прекрасен валс от красота!

Когато устните ти нежно ме целунат,
дори без думи всичко казваш ти.
Разбирам колко дни и нощи
пътувал си към мене, чакал си!

Когато ден след ден душите ни се преоткриват!
Когато търсиме се в радост и тъга!
Когато можем всичко да си споделиме,
тогава има смисъл любовта!


05.04.2005

© Павлина Драгова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??