7 abr 2013, 16:39

Кой? 

  Poesía » Otra
480 0 1

Кой пак разплака хубавото време?

Кой небето на сълзи обрече?

Кой вятър облаците черни довя?

Защо пак дъжд заваля?

Защо тъга обзе света?

Кой е виновен за това?

Аз, ти или той.

07.04.2013 г. 


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??