18 oct 2007, 16:08

Кой не иска да е кмет? 

  Poesía
1277 0 14
Посветено на "честните" кандидати за кметове и на всички, които искат...

Спретнат, лъснат чак до смях,
той бълва водопад от думи,
високопарност пак откривам в тях
и знам, че за огромни суми
надява се и този кандидат.
Седи си там и доволно ръце потрива
при мисълта, че и този кокал може да налапа.
Че скоро на почивка трябва да отива,
а пък не му стига работническата заплата.
И мисли си как от държавата ще драпа суми
и народа ще остави пак без думи
и без нерви и пари
до следващите избори...

© Вечно твоя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??