26 abr 2008, 18:35

Кой си? 

  Poesía » Otra
675 0 1
Кой си ти, кажи ми?...
А има ли значение
в нощите бурни, раними,
пропити с отровно съмнение?...

Защо да зная кой си, Непознати,
нали съм с теб сега,
а утре друга ще държи ръката ти...
Това е твоята съдба!

Незнайни рицарю на любовта
едничка нощ със мен бъди,
танцувай с мен до сутринта,
а после без скрупули ме зарежи!

Назад не се обръщай, отиди си!
Отиди си и дума не кажи...
С други игрички играй си
и остави сърцето да тъжи...

© Валето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Защо да зная кой си, Непознати,
    нали съм с теб сега,
    а утре друга ще държи ръката ти...
    Това е твоята съдба!" Вале, скъпа все по-хубави стихчета чета от теб!Целувки!
Propuestas
: ??:??