19 dic 2018, 15:18

Който върши грях от дявола е 

  Poesía » Otra
556 2 0

Бог не ми е дал дух на страх,
А на сила, любов и себевладение.
Дори когато падна в грях,
Отхвърлям всякакво обвинение.

 

За това се яви божия син,
За да съсипе делата на сатана,
Отричам се от всички грехове,
Отхвърлям всякаква вина.

 

Който върши грях, от дявола е,
Защото той отначало съгрешава,
Отричам се от всичките си грехове,
Бог е верен, винаги прощава.

 

Отричам се от царството на сатана,
Разрушавам дяволски дела,
Заставам аз от Божия страна,
Моля те, Исусе, ти ела.

 

Свети душе, изпълни ме,
Моля те, бъди с мен,
Да ти служа научи ме
И пази ме всеки ден.

 

Грешница съм, аз признавам,
Моля те да ми простиш,
Да ти служа, обещавам,
Моля те да ме спасиш.

 

Моля те, Исусе, избави ме,
От Статана и неговите дела
Моля ти се, промени ме,
Свети дух в мен Ела.

© Виктория Йолова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??