Кокиче
Едно мъничко момиче
подари ми днес кокиче,
видях две грейнали очички
и цветето в тез ръчички.
Къде изчезна туй момиче?
Та то надолу вече тича.
А аз с тъга и малко радост
си спомних миналата младост,
когато моето момиче
закичвах с пролетно кокиче.
Валентин Виденов
© Валентин Виденов Todos los derechos reservados
Прекрасно - с малко думи много ме развълнува!
Приятно преживяване на спомена и едно голямо 6.
Хубав ден!