29 ene 2008, 18:36

Кокоше (акростих) 

  Poesía » Otra
600 0 2

К-расота, възпята

О-ставена във самотата

К-онтраст на злоба и забрава

О-пиваща, събираща съдбата

Ш-икозна обич,

Е-фтина отплата

 

За една истинска забравена приятелка - Кокоше

© Гихйх Фхлкйхо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??