Сега е времето. По Коледа.
Когато стават чудеса.
И боговете стават хора,
а всички хора - на деца.
Камбанен звън. И с него плува
в небитието моят глас:
да, приказките съществуват.
В една от тях живея аз.
© Райчо Русев Todos los derechos reservados
Винаги звънят камбани при теб!
Поздрав!