25 dic 2020, 16:50

Коледна приказка 

  Poesía » De amor
370 0 0

По Коледа се случват чудеса, но чудото за мен си ти.

Не беше нужно празник свят, като сега, за да се влюбя в тебе разбери.

 

Като в  приказка се случи нашата любов.

Красавицата нежна променила Звяра.

От там на сетне заживели във разкош, но нека любовта им да е вечна, и приказката да не свърши в полунощ.

 

Ти красавице недей заспива, че със целувка нежна ще те даря.

Ще те направя аз щастлива и сърцето мое на теб ще подаря.

 

За такава истинска любов мечтая, не балони пълни със мечти.

Само теб на този свят желая,не искам скъпи вещи,палати и коли.

 

Теб сънувах толкова години.

Теб бленувах, бях във самота.

Но накрая чудото се случи, намерих те любима, единствена за мен си на света.

Завинаги ще те обичам, с теб разбрах какво е да изпиташ любовта. 

© Борислав Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??