22 mar 2006, 20:40

Колко да чакам... 

  Poesía
685 0 3
  Авторът не желае да бъде оценявано произведението му.


Как да я карам
като и някак си
дори не върви.
Все ми се падат
голи девятки,
после се тюхкам,
пак съм капо.
Някой ме търси,
аз го изритвам,
другия бързо
правя го бивши,
сякаш принцове
колкото щеш,
само че принцът
гушва принцеса,
а на мен за утеха
чаша студена вода.
Как да я карам,
колко да чакам
изгрева нов...

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??