Копнеж присъства в мойто тяло,
към теб е устремен изцяло,
защото влюбен съм сега
в това, което заслужава -
ЛЮБОВТА!
ЛЮБОВТА - това си ти, любима!
Благодаря ти, че те има!
Благодаря и затова,
че точно ти си
половината от моята душа!
Две половини нищо не делят,
единствено те могат заедно
докрай да споделят
не само луд копнеж
и страст за своите тела,
а и подкрепа
за всяко друго нещо от света!
Усмивка блага и прегръдка нежна,
целувка страстна - получаваш ги сега...
Да има винаги във твойто тяло топлина!
Защото ти за мен си... ти си ЛЮБОВТА!
D.E.H.
© Олег Деков Todos los derechos reservados