29 jul 2007, 15:47

Копнеж 

  Poesía
628 0 1
Още щом те зърнах, аз се влюбих в теб.
Очите ми останаха там, където те видях.
Ден и нощ за теб аз мислих и накрая осъзнах -
ти си имаш друга!
Някоя, която ти обичаш.
Някоя, която е за теб.
Но не забравяй, че аз също те обичах и те обичам, запомни това!
И продължавам аз в сърецто да тая един неземен малко чужд копнеж.
Копнеж да бъда твоя и ти да бъдеш мой.
Копнеж с дланта си да погаля бялото ти като сняг лице.
Копнеж, който аз трябва да ЗАБРАВЯ!!!

© Джу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • хах това е доста старо и е писано за човек който харесвам от 4-ти клас насам (а той вече е на 22 )
Propuestas
: ??:??