15 jun 2014, 12:20

Копнеж за любов 

  Poesía » De amor
445 0 0

Навън е вечер,

няма ни звук, нито стон.

Всичко спокойно изглежда

с изключение на един светещ балкон.

 

Оттам чува се силно

скандал нечовешки суров,

мъж и жена песимисти

двама жадуващи за живот.

 

Жената - изстрадала мъченица,

мъжът - изтерзан от любов.

Лудо се карат, безсилно

копнеят за още любов.

 

© Румяна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??