23 may 2012, 12:28

Коя си ти? 

  Poesía » De amor
1011 0 4

Коя си ти?

 

Коя си ти? - Магия неизказана,

полуреалност, сън или фантазия?

Мистерия от древни времена

от жриците, съзряна сред звездите си 

или във огнени зори,

окъпана във лунна светлина,

поети са рисували чертите ти?

 

В съня си галил съм лицето ти до лудост -

омаян, потопен в ефирната ти хубост...

Аз трескаво те търсих 

в приказната нощ и в сивия си ден,

а ти смутена тихичко стояла си до мен...

Мъжът във мен пробуди се, момчето в мен съзря...

"Любов!" - нима това била си просто моята жена!

 

Аз знам коя си ти! - Магия неизказана...

Реална си тъй хубава!... Не късче от фантазия!

© Мария Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??