4 sept 2007, 12:03

Краеначалие 

  Poesía
537 0 5
 

Краеначалие



Началото е скрито във средата,

а краят е начало на безкрая,

от дето произлязла е душата,

зачената от пъкъла и рая.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??