5 oct 2015, 11:07

Край на циганското лято 

  Poesía » Otra
218 0 0

Край на циганското лято

До днеска беше
почти лятно време,
но във покоите на Есента.
Но за ден,
доде се разбереме,
стъжи ни се отново
песента!

Защо Слънцето
 при нас не дойде...
Довтаса само
ноемврийски студ,
и бързо се разстроиха
 основите,
на този
цигански сезон
прочут.

До днеска всичко ни бе
 подредено...
Сега ни брули
един вятър луд...
И Времето
набързо променено,
ни кара да трепериме
от студ!
12.11.-29.11. 2013г. София

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??