27 jul 2007, 8:56

Красива бях 

  Poesía
684 0 3
Красива бях,
Когато бях с тебе,
Красива като цвете аз живях!
Повехна цветето без обич,
Без капка, без мъничко любов!
Ти нарани ме и каза:
"Ще замина!"...
Сега аз искам да съм друга,
Да съм с нов.
Но сякаш ти пак прокълна
Моя - и без туй - проклет живот.
Не се обръщай, заминавай,
Не ме поглеждай, хайде...
... И... прощавай...
Не мисли за мен,
Ще бъда пак красива!
Отивай си,
Така ще ме направиш по-щастлива!

© Ипек Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Извинявай, но ми звучи повече като изповед, отколкото като поезия от душата.
  • някой ден може би!Ще ти мине,но трябва време...
  • Само напред!Бъди силна!Поздрав!
Propuestas
: ??:??