Морето извор е на красота и възхищение,
всяко трепване буди нашето вълнение.
Бели чайки с гребените на вълните се приплитат,
мидите от дъното за лятото ни питат.
Замъци от камъчета, водорасли и вода,
стоят величествени в пясъчна страна.
Шарените риби свободно плуват,
а деца и възрастни сладолед студен купуват.
Малки облаци по небето танцуват,
хлапетата по морския бряг с пръчки рисуват.
Лятото всички обичаме
и дори в мрачните дни, от него не се отричаме!
Искам да върна с този стих всеки от вас към спомените от хубавото лято!
© Муза Todos los derechos reservados