27 jul 2007, 22:09

КРАСОТАТА В ТЕБ 

  Poesía
827 0 2
По-красива от звезда в небето,
толкова изящна, радваш в мен сърцето.
Ето ме до тебе, подарявам ти сърцето,
то тупти  с любов към тебе,
ето, вземи го с твойте две ръце
и сложи го при твоето сърце,
там то ще се чувства най добре.
За мене ти си вселена,
за мене ти си всичко на света.
За мене ти си си в безлунна нощ звезда,
за мене ти си просто всичко на света,
една мечта, една жена, с теб до края на света.

© АВАЛОН МиТкО Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??