Случаи природата не знае,
крави от телета да бозаят.
Но и този пример се намери –
туй са български пенсионери!
Вярно, разходи големи нямат,
но къде, горкѝте, да се дянат?
И да са им разходите малки,
пенсиите им са дваж по-жалки.
Ако от децата “не бозаят” -
трябва просто да ги закопаят!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados
Сори, Ангар, но идиотските постановки в този сайт край нямат!