2 dic 2020, 8:18  

Облак мрачен 

  Poesía » Filosófica
294 0 0

Хвърля облак мрачен

върху мене своята сянка

и боли ме в дела ми невзрачен

като ухапване от пепелянка.

 

Очаквам вечен сън,

ще се вледеня в тоя мраз.

Буря ще бушува навън,

от тоя свят ще си отида аз.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??