12 mar 2014, 22:08

Крилете на дявола 

  Poesía » Otra
546 0 0

Крилете са мокри, капят сълзите,
сърцето го няма, ореола изтри се.

Душата красива, личи отдалече
из мрачните хора – отлитам си вече!

Ангел съм с рани дълбоки,
не приличам на онези от рая.

Слизам от високо и потънах вече.
Там долу да видя какво е!

Да погледна раните в ада
дали приличат на ангела грешен?!

Да видя дали ореола заслужих
... или късно е вече.

© Елиса Каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??