28 abr 2010, 14:29

Криза 

  Poesía
794 0 12

Защо криза е... И фабриката за мечти

отдавна не работи…

И интересът този свят върти

на пълни обороти…

 

 

От ближния дори крадем

последната му риза.

Изгодно бързаме да продадем

душите си като ненужен атавизъм.

 

 

Лукавият търговец на души

се настани дори във храма.

И със измама ще го разруши.

Спасителят отдавна там го няма.

 

 

И всичко, всичко се обезцени.

Мечтите... Вярата…И любовта ни…

Очакваме лукавият търговец на души

да дойде и да ни нахрани.

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??