31 ago 2007, 0:29

КРЪГОВРАТ 

  Poesía
816 0 2
Тръгва лятото горещо,
дава път на есента,
този кръговрат е нещо,
като мелодия на песента.

Всеки има своя песен,
пее цял живот на глас,
уникален звук и ритъм бесен,
хубав рок или нежен валс.

Всеки си има своя пътека,
по която върви без компас,
ту е обсипана с тръни - нелека,
ту пък е гладка като атлаз.

Сменят се сезони много,
идва зима в късен час,
носи мъдрост, белота и скоро,
гостенката Смърт стои пред нас.

Пее с нежна мила песен,
иска Тя да приюти,
в своите покои вечни,
помъдрели и добри!

Извървели своята пътека,
осъзнали истина една,
разбираме че има Ад и Рай,
и че няма Начало без Край!

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??