5 may 2018, 0:47

Куч(ешк)а любов 

  Poesía
280 1 1

„Мила моя кучко,
с теб си ми е дручко!“

 

„Кучо мой любими,
все тъй говори ми!“

 

„Кучко моя мила,
мен с любов пленила!“

 

„Кучо мой любими,
рожби сътвори ми!“

 

„Кучко моя милна,
прелюбвеобилна!“

 

„Кучо мой напети,
нека с мен - блазе ти!“

 

„Кучко, моя дружко,
твой съм аз послушко!“

 

„Кучо мой, брани ме
и ощастливи ме!“

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??