19 nov 2021, 17:00

Квартални шушу-мушения 

  Poesía » De humor
628 2 19

– Съседе, що си сбърчил чело,

я гледай к‘ъв си състарен?!

Ха – усмихни се, дай по-смело –

навън е супер слънчев ден!

 

– Ох, ужас, да ти се оплача,

жената много ме тормози.

Кат' грамофонна плоча влачи

едни и същи монолози.

 

Колата вчера се прецака -

днес ще я карам на сервиз.

И нещо яко взе да трака.

Изтече сума антифриз...

 

Обаче да ти се похваля

каква ракийка съм сварил.

По много пия, не я жаля

и после ставам за резил.

 

И няк'ва готина съседка

нанесла се е в блока вчера.

Такава – сладичка брюнетка –

видях я и се разтреперих!

 

Очите ѝ зелени, братко -

направо ценен диамант.

Добре ми е, макар за кратко,

щом видя дългия ѝ крак!

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??