КЪДЕ СЕ РАЖДАТ ПЕПЕРУДИТЕ?
Къде се раждат пеперудите,
окъпани в лазурен цвят?
Дали във мислите на другите,
или във приказният свят…
Къде се раждат и мечтите ми,
окриляни от сребърна мъгла?
Искрящи винаги в очите ми,
облечени във многоцветната дъга…
Къде се скрива нежността ми,
когато тялото ми тъне в мрак?
Дали струи от верността ми,
или очите ме издават пак…
Къде отиде любовта ми?
Потънала. Избягала. Напук.
Или просто чака скрита нейде
да ме изпепели отново. Тук.
Къде потъна и сърцето ми?
Защо е скършено на две?
Или чака да те срещна тебе,
да ти го дам със двете си ръце…
12.05.2007 13:00h
© Мириам Todos los derechos reservados