20 ago 2007, 14:23

Къде си ти?! 

  Poesía
623 0 3
Къде замина ти - не зная,
изчезна като утринна роса.
Остави диря, тя е рана
и не ще зарасне скоро тя.

Къде си ти? Нима си тъй далече!
Остави ме сама в нощта,
да чакам и да моля вече,
не - нямам сили за това!

Защо постъпваш тъй със мене,
в какво сгреших - кажи?
Нима в това, че те обичам,
или че твоя стих раних?

Кажи и аз ще си отида,
тъй както тръгва любовта,
без думи и без стон - с въздишка,
защото мен ме няма в теб сега!

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??