21 nov 2022, 19:42

Къде си ти 

  Poesía » De amor
190 0 3
      Къде си ти

 

Къде си ти?

Чезнат навън светлините,

душата боли.

Къде си ти?

Бавно угасват мечтите,

нощта ни дели.

 

Къде си ти?

В мрака видях силует.

Знам, ти не си.

Душата боли.

Някъде ти си зает

и дъждът ще вали.

 

Къде си ти?

Тръгнахме с тебе сами.

Душата боли.

Къде си ти?

Лицето ти скри тъмнината.

Докосна ме само тъгата.

 

Къде си ти?

Любовта ще запазя,

със мене бъди!

Върни се ти!

Мракът чертае следите,

а дъждът все вали.

 

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??