26 nov 2009, 23:59

Където има хубост, има и тъга 

  Poesía » De amor
722 0 4

Тя влиза в дискотеката с походка,

сякаш се разхожда по подиума на Версаче.

Играе си с мъжете като котка

с очи зелени, дето никога не плачат.


Тя отива на бара, покорила

вече десет или двайсет сърца.

Обръща 2-3 чашки с текила,

на дъното разбива се ледта.


Тя носи рокля прилепнала и секси,

а прическата - ах, колко е красива!

Жените вече пълни са с комплекси,

а мъжете - с фантазии за нощ игрива.


Тя има всичко. Има всеки.

Черпят я. Желаят я. Флиртуват.

Към върха неравните пътеки

все едно за нея са рисувани.


Тя тръгва си. С един. Или със двама.

Но всъщност... всъщност е сама.

И никой не разбра ли тази драма -

където има хубост, има и тъга.


Те - хубавите, все огрени са от светлини.

Те - хубавите, заобиколени са, а тъй сами.

© Теди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??