28 nov 2008, 21:12

Към Любовта 

  Poesía » De amor
496 0 5
Бях те отписала, Любов,
бях те погребала дълбоко,
но ти си силна и възкръсна от пепелта,
разрови я и лумна огън.

Не вярвах, че отново ще се влюбя,
не вярвах, че отново ще обичам.
Сега щастлива съм с теб!
Благословена да си, че възкръсна!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??