28 abr 2022, 8:18

Към себе си 

  Poesía » Filosófica
144 0 0

Към себе си
 

През седем царства... и няколко улици
през шум от листа и риза на есен,
Любовта казват има различни лица... 
без значение... Тя, в знак е небесен!

 

Толкова искана въпреки себе си - 
писана в приказки, и нелогично, 
усещане в близостта на сърцето ти - 
плашещо, нежно и в нетактичност!

 

И виждаш света в обратна посока -
радост до болка и в болката радост,
носиш непрогонени мислите -
Любовта танцува по знак на безкрайност!

 

През океани, през всички пристанища,
без близо, или много далече
винаги стъпва по верните пътища, 
да срещне двама обречени!

 

През седем царства... или няколко улици
ще намери ключът към сърцето ти,
ще усмихне, или разплаче лицето ти  - 
прегърнати двама в пътя към себе си!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??