7 ene 2016, 10:22

Към Теб в нощта 

  Poesía » Otra
540 0 16

Във тихите гънки беззвездни

на нощ най-притихнала, свята,

споделям зова на сърцето

и вопълът скрит във душата.

И в нейните пазви оставям

копнежите Ти да дочуеш,

издумани с вяра най-чиста,

споделяни с простички думи.

Закътвам молбата си тиха

във мен като зрънце да зрее

и тайно с надежда за утре

чрез Теб като цвят да изгрее.

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??