31 jul 2009, 0:27

Кървава роза, обляна в сълзи 

  Poesía » De amor
945 0 1

 

Кървава роза върху ти лежи.

Кървава роза, обляна в сълзи.

Тези сълзи са на съкрушената ти любов,

събрала в едничката роза целия си живот.

 

Красивото цвете потъпка ти

със суровия си характер и безкористните си лъжи.

Красивото цвете сега върху ти лежи,

с цялата си тежест е върху твоите гърди.

 

Увяхна розата, пропита с тъга.

Увяхна и живота на една жена.

Ти не разбра нейната любов,

а тя спомена ти остави за пропиления си живот.

© Александра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??