4 dic 2006, 0:24

Кървава сълза 

  Poesía
1102 0 3
  Стоя сега сама в ноща
  и лея кървава сълза.
  За кого ли е тя
  и в миг се сещтам,
  че е за нещасника.
  Нещасника който обичам
  и започвам да се отричам
  че го обичам,за да забравя
  и него и тя,любовта.
  И минава нощт след нощт
  и сълза след сълза,
  Коя подред ли е тя,
  ще я слея със кръвта.
  Чудя се,защо ли те обичам
  и все след тебе тичам?
  Като ти си глух и ням,
  и в любовта си неразбран.
  Но аз ще те забравя
  и кървавата сълза ще излея
  така както теб ще намразя
  и ще полудея!!!

© Биляна Банова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Произведението е добро, но плаче за редакция ! Допуснати са елементарни правописни грешки... надявам се а направиш нещо по въпроса...
  • много ми харесва успехчета
  • Много правописни грешки...
    ноща - нощта
    сещтам - сещам
    нещасника - нещастника
    нощт - нощ
Propuestas
: ??:??