29 ago 2008, 0:24

Къщата с мечтите 

  Poesía » Filosófica
673 0 3
Недей да търсиш брод отново...
към къщата с мечтите запустели -
там само вятърът свисти на воля
из празните и сгърчени постели.

Прозорци, уморени от очакване
под сянката на стряхата прогнила
самотно се полюшват отегчени,
а птици там до скоро са гнездили…

© Мая Санд Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??