12 ene 2015, 22:52

Къси са - 1 

  Poesía » Otra
454 0 3

 

 

 

                                      Къси са

                                      краката на лъжата,

                                      почти ги няма,

                                                                 но

                                      жестока е...

                                      За миг 

                                      разкъсва само...

                                         ... изгрев и Любов.  

                                        

                       

© Милко Кънчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??