15 jun 2006, 23:13

Късно е сега 

  Poesía
745 0 1
"Обичам те!" - шепнеш ти сега.
Обичал си ме, чак сега ли го  разбра!
"Обичаш ли ме?" - питаш ме в нощта.
Но късно е сега!
Сърцето ми за теб не бие, то умря!
То мъртво е, на парчета е сега!
"Прости ми!" - да простя какво?
Че с мен се подигра
и любовта ни от лъжи за секунди умря?!
"Сбогом!" - казвам ти сега.
Нека, обич моя, да те боли в нощта!

© Кристина Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??