5 ene 2014, 19:31

Лалета 

  Poesía » De amor
1321 0 1

На лалета мирише. Хайде, дишай дълбоко.

Днеска са тук а утре е есен.

Недей ме съди, че съм толкова грешен.

За това и седя си в лалетата.

 

На лалета мирише. Любовници в алено.

Знаеш ли колко ми струва, за да си спомня?

Като заспя, само тогава те виждам.

Хайде, нека сънувам в лалетата.

 

На лалета мирише. Ще поспиш ли със мене?

Няма вечно да спя, утре ще се събудя.

Малко само искам да те погледам.

Когато роди се зората, пак при умрелите ще отидеш.

 

На лалета мирише. Кажи ми,

да донеса ли на гроба ти?

Тънка свещ ще запаля, нали така се прави,

когато ходиш там, при умрелите.

 

На лалета мирише. Такъв приеми ме.

С уморените мисли и прашните спомени.

Много ми взе, да си те спомням.

Няма ме утре, май вече при теб съм.

 

© Елен Небесен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • призраци с дъх и цвят на кърваво-живи лалета.
    сън за умрели.
    кратки, полуживи моменти за всички останали.
    "Ще поспиш ли със мене?"

    Брулени... полета с лалета.
    Haunt me, Cathy.

    убийствено. убиващо силно.
    благодаря.
Propuestas
: ??:??