26 dic 2019, 16:09

Лечение от пристрастяване към фейсбук 

  Poesía » Otra
869 0 3

 

Омръзна ми от този фейсбук, 
все се чудя какво правя тук, 
в него се рова и нищо ново няма, 
направо си е тъпотия и то голяма. 
Само си напрегам в него очите, 
да разглеждам публикациите в новините, 
освен клюки, нищо друго не намирам, 
но защо ровя все в него? Аз не се разбирам. 
Май е навик, нещо като пристрастяване, 
веднъж имаш ли го, няма оставяне, 
чудя се сега, дали от него има избавление, 
някакво лекарство за лечение... 
против пристрастяването в фейсбук, 
има ли някой, който да ми отговори тук?
Някой излекувал ли се е напълно тук, 
така че да не му пука, ако не рови в фейсбук?
Чакам да ми пишете с нетърпение, 
някакво лекарство за избавление... 
против пристрастяването в фейса и мнение... 
Може ли да се лекува, има ли лечение?

© Виктория Йолова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Mazaco (Емил Боянов)
    Самовила 😅!😅!😅!
  • Най-доброто Фейсбук лечение -
    да пишеш всеки ден стихотворения.
  • Най-доброто фейсбук лечение -
    да сърфираш в "Откровения"
Propuestas
: ??:??