17 jun 2006, 14:51

Леден свят 

  Poesía
622 0 6
Кристални блянове разбиват
се във каменното ти сърце...
От гласа студен тръпки ме побиват.
Безразличието се чертае на твоето лице.
Безмълвие и ледена стена
преобразяват реалността...
Обичам те безкрайно много,
но с думи не ще го изрека!
Страхувам се от твойта безчувсвена студенина...
Сълзите пак се стичат по леда...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??