14 ago 2007, 9:26

Ледена страст 

  Poesía
779 0 2
  • Ледена страст


    Бъди жесток, бъди и груб,
    бъди безмилостен и властен,
    бъди и жар, и лед, и студ,
    бъди ненаситен и страстен.

    Плътта ми с въглен изгори,
    впий устните си в мен до кръв,
    дори живота ми вземи...
    Обичам те, когато си такъв
    .

© Ира Милова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??