6 ene 2010, 20:50

Лека нощ, Любов 

  Poesía » De amor
2543 0 5

 

 

 

Лека  нощ, Любов

 

Тази  нощ

звездите  ще  те  пазят.

Ще  сияе   твоето  лице!

Тежки  мисли

не  ще  те  газят,

най-обична  ти си

на  едно  сърце!

Тази  нощ

вятърът  ще  стихне,

заслушан

в  нежния  ти  дъх!

В  съня  ти

необезпокояван  ще  надзърне

еднорог,

препускащ в  горски  мъх!

Тази  нощ

ще  е  вълшебна!

Пълна  с   Феи   и  сапфир.

Купидон

на  облаци  ще  дойде

в  ранно  утро

най-подир.

Щом  утрото

клепачите  освети,

ще  бъда  пак

край  тебе  аз!

С  целувки

и  любовни  амулети

ще  бележа

щастливия  ни  час!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??