3 jun 2017, 9:06

Less is more 

  Poesía
237 0 1

Колкото повече очакваш,
толкова по-малко ти пука,
нищо не се случва на теб,
случва се на някой,
който живее в твоята кожа,
затова изгонѝ страха,
застреляй тишината,
сдобри се с мрака,
скъсай с вчера
и ме покани
да умра при теб.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??