27 feb 2015, 7:47

Лети! 

  Poesía » De amor
361 0 0

Лети!

Не мога да те чуя,
не мога да те видя.
Мога да ти пиша
без да знаеш,
без да виждаш.
Мъката усещаш,
знам го.
Вплела пръсти
в химикала,
мъката усещаш
там, където сърце не остана.
Сърцето взе ми и
строши го!
Голямото сърце.
Пускам те сега, отлитай!
Нявга ще се върнеш, знам.

© Красена Манева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??