5 nov 2006, 22:13

Лик във вечността 

  Poesía
603 0 0
Пак твоя лик пред мен живее,
пак тебе близо виждам аз.
Сърцето ми до тебе пее
и ще живее до тогаз...

До там дордето ти си тука,
До там доде си ти до мен
и пожелавам си наслука,
дано да дойде този ден

Дано да бъдем с тебе двама,
да бъдем заедно в любовта,
ти моята любима дама,
Бъди със мен във вечността

© Николай Беков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??