14 mar 2008, 9:56

Линкин Парк завинаги 

  Poesía » De humor
634 0 3

В света прекрасен и спокоен
имало двама смъртни врагове.
И двамата били страхотни,
но воювали от векове.
Онзи готин Рап и Метъл
все спорели кой е по-велик,
но дошло време на разруха
и заговорили си на един език.
Небето гневно потъмняло,
настъпил пълен мрак
и света разбрал най-сетне,
дошъл е истинския "Чалга-Враг".
Тогава края човешки видял се -
поразени от кючека,

останали без сили,
те създали Linkin Park
и Чалгата убили!

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??