24 jun 2011, 11:42

Липса 

  Poesía
474 0 3

ЛИПСА

 

Как хубаво е, когато си до мен,

 да бъдеш с мен без никакъв проблем.

Да те докосна, да те целуна, пак с мен
да бъдеш ти и да сме заедно без никакви сълзи.

 

Когато те няма, мен ме боли, знаеш ли, без теб

 как сърцето ми бие и вятърът иска да ме убие.

Някога дали пак ще си с мене,

дали някога пак ще си до мене.

 

Липсваш ми, сърцето много ме боли,

 за теб ще умра, за теб бих се самоубила.

Знам, че това звучи малко банално, 

но за теб бих направила всичко брутално.

 

© Елка Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??