Липсваш ми.
Но трябва да отричам.
Забранено ми е да чувсвам, да искам, да мечтая.
Липсваш ми.
Едва на ум го изричам.
Забранено ми е по теб да страдам, да те желая.
Липсваш ми.
А не мога да ти призная.
Забранено е всичко, всичко свързано с тебе.
Липсваш ми.
Само за тебе копнея
в нощите, в дните, през цялото време.
Липсваш ми.
И без теб съм слаба, празна, ранена.
Липсваш ми.
Това е всичко.
След теб съм като развалина - разбита, опустошена.
Липсваш ми.
Но няма значение, трябва да отричам.
Все пак си бях забранила да те обичам.
© Грета Ганчева Todos los derechos reservados